Kínai kel főzelék

Kínai kel főzelék – sokféle fűszerrel Az eredeti szöveg már magyarul van. Azt írja, hogy kínai kel főzelék sokféle fűszerrel.

Kínai kel főzelék: a kelkáposzta főzelékhez hasonlóan, krumplival célszerű elkészíteni. Kissé íztelen, ezért meglehetősen sokféle és elég sok fűszert igényel.

Kínai kel főzelék

Elkészítési idő: 60 perc

Hozzávalók

4 – 6 adaghoz

  • 1 fej kínai kel

    Kínai kel

  • 0,5 kg krumpli
  • 2 evőkanál sertés vagy baromfi zsír
  • 2 evőkanál liszt
  • 1 teáskanál piros fűszerpaprika
  • 4 gerezd fokhagyma
  • további fűszerek: só, frissen őrölt bors, majoránna, köménymag

Bevásárlólista

  • 1 fej kínai kel
  • 0,5 kg krumpli

Emlékeztető: só, sertés v. baromfizsír, liszt, piros fűszerpaprika, frissen őrölt bors, fokhagyma, majoránna, köménymag

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük