Kínai kel főzelék: a kelkáposzta főzelékhez hasonlóan, krumplival célszerű elkészíteni. Kissé íztelen, ezért meglehetősen sokféle és elég sok fűszert igényel.
Kínai kel főzelék
Elkészítési idő: 60 perc
Hozzávalók
4 – 6 adaghoz
- 1 fej kínai kel
- 0,5 kg krumpli
- 2 evőkanál sertés vagy baromfi zsír
- 2 evőkanál liszt
- 1 teáskanál piros fűszerpaprika
- 4 gerezd fokhagyma
- további fűszerek: só, frissen őrölt bors, majoránna, köménymag
Bevásárlólista
- 1 fej kínai kel
- 0,5 kg krumpli
Emlékeztető: só, sertés v. baromfizsír, liszt, piros fűszerpaprika, frissen őrölt bors, fokhagyma, majoránna, köménymag